Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ikke råd til ballet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ej, hvor lyder det bare træls. Jeg kan godt forstå, at du gerne vil gå til det. Det er mega sejt, at du har lært dig selv noget, bliv ved med det! Det er også bare ærgerligt at pengene ikke rækker til det.
Jeg ved ikke rigtig, hvad du skal gøre. Men prøv at snak med dine forældre om det igen, jeg krydser finger for dig!

  • Anonymous, 15 år

hej. Forstår godt hvordan du har det. Min ven brænder virkelig for håndbold ligesom mig og har ikke råd til det. Du kan spørge om du kan måske gå til det indtil i for råd eller du kan sprge din onkel eller tante om de kunne betale halvdelen af gebyret vis i har råd til det.

ps håber at jeg jalp.

vh pige der forstår dig

  • the halv blood princes, 11 år

Hej. Jeg har engang prøvet at være i den samme sitaution. Jeg vil vildt gerne gå til ridning, men mine forældre kunne ikke betale. Men jeg fik en ide fra en veninde, om at søge et ungdomsarbejde. Søgte både som barnepige, avisbud og opvasker, og endte altså med at blive avisbud. Pengene fra jobbet var ikke helt nok, men mine forældre betalte også ca. 50% af prisen. Det var den bedste beslutning jeg nogensinde tog

  • hejhejdej, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat