Brev

Ikke en del af min Familie

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,

Kan godt forstå dig, det er lidt det samme som mit problem. Mine forældre forstå mig ikke, bliver sure over ligegyldige ting og jeg bliver råbt at konstant…

Jeg valgte den løsning at være meget sammen med min farmor, jeg sover tit dernede og der føler mig tryk.

håber du for det bedre med dine forældre…

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg tror godt du må gå på toilettet og hvis ikke så ta´ en snak med din ynglings lærer (som du føler dig mest tryg ved) også forklar ham/hende at du gerne vil ha en psykolog her i skolen. Så om han/hun ikke vil hjælp med at skaffe det til dig :). Også synes jeg os du skal ta’ en snak med den/de lærer som skælder dig ud over du ikke kan finde ud af opgaverne. For de skal hjælpe og ikke skælde ud 🙂 vi går i skole for at lærer noget ikke for at få mere skæld ud end vi allerede gør.

Håber du kunne bruge mine råd 🙂

  • Julie, Pige, 14 år

Hej dreng på 12

Det er vigtigt at du kan tale med en voksen om dine problemer, både i hjemmet og i skolen, det ville være en god ide at tale med voksen som du føler dig tryg ved fx. En skole psykolog, din ynglingslære eller bare din klasselære de voksne på din skole har pligt til at hjælpe dig hvis du kommer til desu kunne også tale med god ven og så kunne i sammen gå til en voksen det kunne også være din vens forældre håber at det hjælper

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat