Brev

Hvordan snakker man om private ting

Hejsa

Hvordan snakker man om

personlige ting med sin storebror?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

det ved jeg ikke rigtig men gøre det kun vis du er sikker på han ikke siger noget til andre jeg ville gerne have en stor bror og bare maget bedre hvis man kan snakke med ham om om private ting

  • Anonym, Dreng, 13 år

Nu ved jeg ikke hvad du vil snakke med ham om, du kan eventuelt skrive en besked til ham, “hey kan vi lige snakke senere” eller bare spørge ham. Så tror jeg godt han kan regne ud det er noget lidt mere seriøst.

Hvis du snakker om noget personligt tror jeg også automatisk han vil være der for dig og tale med dig om det. Jeg har selv en lillebror og hvis han kom til mig og ville tale om noget personligt ville jeg selvfølgelig snakke med ham og lytte til hvad han siger.

Så tror egentlig bare du skal snakke med ham, og er ret sikker på i også vil få et tættere bånd til hinanden af den grund.

  • :), Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat