Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan siger jeg det til mine forældre??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

ja forstår dig godt… jeg havde det på samme måde som dig men jeg jeg har også været varm på piger og drenge før… hvilket var ret så svært at fortælle min mor men hun respekterende mig og sagde det var okay . så du skal vel bare sige : hej mor jeg har fået en virkelig sød kæreste i dag og han er sådan og sådan og sådan ja jeg prøvede at gøre mig umage men ja håber du kan bruge svaret !

  • jeg har og havde svært ved at tale om de ting til min forældre, Pige, 12 år

Først syntes jeg du skal finde ud af om det er sådan en et-dags kæreste eller om det er en langvarig kæreste, hvis det kun er sådan en dag i er kærester så havde jeg ikke selv sagt det. Hvis det er en langvarig kæreste så syntes jeg bare du skal sige det som det er, din mor og far skulle jo også fortælle deres forældre det, dengang de var unge<3

  • Fro. Kost, Pige, 14 år

Jeg er bisexuel og da jeg skulle fortælle om min pigekæreste…
Super akavet

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat