Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan siger jeg det til mine forælder

Hej jeg er en dreng på 12 år.

 

Jeg har en kæreste, vi har været kærester i rat lang tid. Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det til min mor og far.

 

Elsker min kæreste og har mødet hendes mor og far, men ved ikke om de ved om vi er kærester.

 

Håber i har et godt svar.

Dreng
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 12 år. 🙂

Kender godt problemet med at have en kæreste og forældrene ikke ved det. Men den måde jeg kun uden om problemet med var at egentligt bare at fortælle dem det, du ved, helt som det er 🙂

Håber du kommer uden om det, og husk at passe på dig selv, og på din kærste

  • Valdemar, Dreng, 13 år

Det kan også være lidt svært at fortælle det til sine forældre. Mit råd er at du kan prøve at tænke på, at dine forældre er der for at støtte dig og være forstående. Jeg er helt sikker på, at de vil have det okay med det! Da jeg fortalte mine forældre, at jeg havde en kæreste reagerede de helt naturligt.

  • Anonymous, 14 år

Hej jeg har haft en kæreste du skal bare sige det til din mor første. Så når du er klar til at sige til din far så skal du bare gøre det jeg var også bange for at sige det til min forældre men ens mor og far vil gerne snakke med dig om det du Skal bare tror på dig slev de elsker dig og de vil snakke med dig om piger og kærester så må du bare have det godt med din kæreste og passe godt på hende for jeg er selv en pige på 12 år .☺️

  • Anonymous, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat