Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kommer jeg ud til mine forældre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er lige kommet ud som biseksuel til min mor, og det gik meget godt! Jeg startede med at spørge om hun støttede LGBT+ rettigheder og kørte det ind på at jeg var biseksuel. Vi støtter dig 🙂

  • BiBiBi, 11 år

Hej
Jeg er også panseksuel og sprang selv ud i en Alder af 10 år. Det nemmeste er bare at sige hvad du er og så snakke vidre om noget andet. Min mor er/var rimelig ligeglad og sagde at alle enlig dybt inde er til alle. Men man beslutter altså ikke at være panseksuel eller andet LGBT????

  • Pan 4 life, 13 år

Jeg ville skynde mig at snakke med hende/ham/begge og så sige det stillere rolig ikke verdens bedste råd men håber du kunne bruge det<3

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat