Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan hjælper jeg min bror?

Hejsa alle sammen min storebror kom forleden hjem efter et besøg hos hans kæreste igennem 1 år, som også har været den eneste kæreste han har haft,

men hun gjorde det så forbi med ham og han er jo utrolig ked af det og det kan jeg sagtens forstå, da de havde lavet en masse fremtids planer

 

men alle (undtagen de to) ved jo at det er yderst sjældent at to personer bliver i et forhold, som startede på efterskolen og så til de bliver gamle, men det er ikke fordi vi har det tætteste bånd, men jeg vil virkelig gerne hjælpe ham vidre, men hvordan han trøste spiser jo ikke med sine veninder?

 

Tak på forhånd ?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

hej
vi er to piger på 15 år der har læst dit brev. Vi synes det er sødt af dig at du gerne ville hjælpe. Vi synes du skulle snakke med ham eller han skulle snakke med sine venner. Han kunne invitere venner til computerspil eller snakke med sine forældre. Vi håber han snart får det bedre.

  • Anonymous, 15 år

Jeg ved ikke ret meget om kærlighed men jeg ved noget om piger, det har været svært for din bror. Selv om i ikke har en tæt bånd, så i stadig brødre, du skal på en måde vise ham, at der er piger der ude som bare venter. Og pige har et ret komplicerede liv, det er svært for dem, at koncentrere sig i to ting når man en person man elsker, så vil vi have at det handler kun om sig selv og ham, det er på et måde problemet og de er også bange for, at det er drengen som bare dropper dem.

  • Pawuyah, 15 år

Du kunne gå hen og give ham et kys og trøste ham

  • Dreng 9, 1 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat