Brev

Hvordan hjælper jeg min bror?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej
vi er to piger på 15 år der har læst dit brev. Vi synes det er sødt af dig at du gerne ville hjælpe. Vi synes du skulle snakke med ham eller han skulle snakke med sine venner. Han kunne invitere venner til computerspil eller snakke med sine forældre. Vi håber han snart får det bedre.

  • Anonymous, 15 år

Jeg ved ikke ret meget om kærlighed men jeg ved noget om piger, det har været svært for din bror. Selv om i ikke har en tæt bånd, så i stadig brødre, du skal på en måde vise ham, at der er piger der ude som bare venter. Og pige har et ret komplicerede liv, det er svært for dem, at koncentrere sig i to ting når man en person man elsker, så vil vi have at det handler kun om sig selv og ham, det er på et måde problemet og de er også bange for, at det er drengen som bare dropper dem.

  • Pawuyah, 15 år

Du kunne gå hen og give ham et kys og trøste ham

  • Dreng 9, 1 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat