Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvor kan man være intim?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender godt til problemet. Mig og min kæreste er næsten heller aldrig alene. Jeg ved godt det er afhængigt af vejret og årstiden men vi har altså fundet et fristed i en skov. Vi er så heldige at der er en skov i gåafstand fra hvor vi bor og der går vi ud ca. en gang om ugen eller noget. Der er sådan en lille trampesti man kan se der næsten ikke blir brugt og den fører ind til en lille lysning. Hvis det er tørt knepper min kæreste mig i skovbunden ellers blir jeg bare kneppet op ad et træ. Det er rart for vi kan være ret sikker på der aldrig kommer nogen. Det er jo ikke sikkert I har en skov i nærheden men det er det nok det eneste forslag jeg kan komme op med. En park måske? Ved godt det ikke dur om vinteren.

  • Liva, Pige, 16 år

Heey! Kender det alt for godt, både mig og min kæreste har småsøskende. Jeg talte lidt med min mor om at mig og min k gerne ville have lidt mere tid for os selv, og så legede hun et hotelværelse til os i en weekend. Vi har også fået det gjort et par gange siden. Det kan klart anbefales, og er VIRKELIG hyggeligt, men selvfølgelig kan jeg godt se at det nok ikke er alle der lige får lov til det. Synes en af jer (hvis i ikke har det) skal få fat i en nøgle/lås til jeres dør, spørg jeres forældre self. Og så kan i jo evt i de første uger af sommerferien, når forældrene måske ikke er hjemme, have lidt alene tid? Sæt dine småsøskende i gang med en film i stuen evt, så hører de nok ikke noget fra for værelse.

  • Mei, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat