Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hved ikke hvordan jeg skal sige det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det skader intet at sige hey mor og far det her ur er ikke lige noget for mig. Jeg tror ikke at de bliver såret over at du ivertfald siger det stille og roligt og self på en pæn måde. Så ved de også godt til når du fx har fødselsdag en dag at de ikke skal købe sådan nogen ting der ikke lige er dig;) mit råd er bare at prøv at sig det til dem;)

  • Emilie, Pige, 14 år

Hvis du vælger at snakke med dine forældre om det, hvilket jeg vil råde dig til, synes jeg også det er vigtigt at du siger til dem at du er meget glad for at de ville give dig en gave og at du er taknemmelig for deres omsorg. Derudover vil det være godt at tale meget roligt og fornuftigt med dem. På den måde kan de også selv se at du faktisk er for gammel til et Disney ur og er i fuld gang med at udvikle dig og få dine egne holdninger til ting, hvilket jeg kun kan tro de bliver stolte af. Jeg forstår godt at du får dårlig samvittighed over det men det er helt fint ikke at bryde sig om en gave. Desuden kan det at du får et barnligt ur også være udtryk for at de ikke helt ved så meget om hvad der foregår med dig. Måske kunne du tænke dig at snakke noget mere med dem og fortælle dem om alt det med at være næsten teenager.

  • 😁, Pige, 16 år

Snak med din mor og far om det på en god
Og rolig måde

  • Soli, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat