Brev

hved ikke hvordan jeg skal sige det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det skader intet at sige hey mor og far det her ur er ikke lige noget for mig. Jeg tror ikke at de bliver såret over at du ivertfald siger det stille og roligt og self på en pæn måde. Så ved de også godt til når du fx har fødselsdag en dag at de ikke skal købe sådan nogen ting der ikke lige er dig;) mit råd er bare at prøv at sig det til dem;)

  • Emilie, Pige, 14 år

Hvis du vælger at snakke med dine forældre om det, hvilket jeg vil råde dig til, synes jeg også det er vigtigt at du siger til dem at du er meget glad for at de ville give dig en gave og at du er taknemmelig for deres omsorg. Derudover vil det være godt at tale meget roligt og fornuftigt med dem. På den måde kan de også selv se at du faktisk er for gammel til et Disney ur og er i fuld gang med at udvikle dig og få dine egne holdninger til ting, hvilket jeg kun kan tro de bliver stolte af. Jeg forstår godt at du får dårlig samvittighed over det men det er helt fint ikke at bryde sig om en gave. Desuden kan det at du får et barnligt ur også være udtryk for at de ikke helt ved så meget om hvad der foregår med dig. Måske kunne du tænke dig at snakke noget mere med dem og fortælle dem om alt det med at være næsten teenager.

  • 😁, Pige, 16 år

Snak med din mor og far om det på en god
Og rolig måde

  • Soli, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat