Brev

Hjælp!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er virkeligt trist men du kan prøve at sige det til din far eller prøve at sige det til din mor håber du klare den hilsen Hjælperen ❤️

  • Hjælperen, Pige, 13 år

Jeg syntes du skal sige det til nogen det kan være din ven eller en lære som så kan hjelpe dig videre. Du kunne også skrive i dagbog.

  • Anonym, 13 år

Hej!
Da jeg var 12 år dengang, bekymrede jeg mig også ekstremt meget om min familie.
Jeg forstår, at du står i en svær situation.
Du kan ikke koncentrere dig om skolen, hvilket er en virkelig vigtig ting at følge med i. Jeg tænker at du må konfrontere din mor, og fortælle du bekymre dig for hende. Evt. Fortæl dine andre familie medlemmer hvad der bekymre dig, så de kan hjælpe dig og overbevise hende om, at hun ikke skal ryge. Specielt ikke når hun har kræft. Din mor er dog voksen og bestemmer i realiteten selv, men det skal ikke gøre så du bekymre dig! For vi er også vigtige! Vi skal være bekymrings frie i den alder, og have ansvaret til at være børn. Mit allerbedste råd ville være, at jeg ville fortælle min mor hvordan jeg havde det med hun røg, og derefter se hvad der skete ved det. Jeg kender hverken dig eller din mor, men de fleste mødre vil gøre alt for deres børn! Jeg håber du tager imod mit råd, og bekymre dig lidt mindre snarest!♥️

  • Anonym, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat