Brev

Hemmelig Kæreste

Hey!

 

Jeg er en 13 årig pige, jeg går i 6. klasse, men mit problem et lidt “stort”, min mor er ikke dansker og har derfor nogle andre “regler” og i de “regler”, må jeg ikke få en kæreste før jeg er 18.

 

Det har jeg så brudt! Jeg elsker ham virkelig, jeg slog op med ham, fordi jeg fik dårlig samvittighed overfor min mor men nu er vi fundet sammen igen… ja…

 

jeg tør ikke sige det til hende for hun kan blive sur…. Hvad skal jeg gøre? 

 

please hjælpe mig, tak på forhånd <3

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Sig til din mor at du har en kæreste. Hun bliver nok sur skal du forvente. Men så sig at i er kommet i Danmark, det er en anden kultur. Så hun må bare leve med det

  • Anonymous, 13 år

Ej ØV … det er jeg ked af at høre jeg syndes i skal:flirte og hygge jer sammen men bare blive kæreste efter hårnden håber det var et råd du kunne bruge …!!!!:))

  • Anonymous, 15 år

Jeg er også “ikke dansk” så jeg kender til dit problem

I den regel må man normalt godt få en kæreste, men reglen holder til at i ikke må kysse eller noget med højere kærlighedsniveau, indtil i er 18, eller efter i er blevet gift.

Dine forældre siger dette på grund af de vil passe på og ikke vil have at du bliver kærster med alle, og gør dårligere ting

  • Kebab, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat