Brev

Hej

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj, jeg ved præcis hvordan du har det. Jeg har også prøvet det med at få venner online. Men jeg startede med at voice chatte i et spil. Du kan også spøge om de har discord. Efter det begyndte jeg at tro at han ikke var en gammel mand eller et lille barn. Han var på alder med mig så det var fint. Spørg din mor og vis hende et billede af hende du er venner med. Eller bare fortæl om hende så skal det nok gå. Men hvis hun siger nej kan i jo stadig snakke over spillet. :> jeg vil bare lige sige at det kan godt koste penge at snakke med nogen fra andre lande så snak over Snapchat eller Whatsapp. Held og Lykke!
Kh zxy

  • Zxy, Pige, 11 år

Hej det er mig der har skrevet brevet og vil bare lige sige jeg har ikke Snapchat eller noget af det andet så kan ikke få hendes snap og må ikke få sociale medier men jeg er ret tryg ved hende og jeg ved bare at hun ikke er en eller anden person så føler mig mega tryg ved hende. så hvad kan jeg ellers gøre?

  • Hende der skrev brevet❤️, Pige, 11 år

Hejsa!

Jeg synes helt klart du skal snakke med din mor om det. Selvom hun måske ikke vil synes det er en god ide, tror jeg hun ville værdsætte at du kom til hende med det. Hvis du dog virkelig er overbevist om at din mor ville sige nej, så kan du jo altid – hvis alt ellers går godt – fortælle hende at det er en fælles ven, som en af dine andre venner også kender.

I forhold til det med nr. så synes jeg godt du kan spørge om hendes nr. Hvis hun giver dig sit nr., så ville jeg foreslå at slå det op i krak før du skriver en besked. Hvis det så er tilknyttet en eller anden fremmed, så lader du jo bare vær med at skrive en besked.

Håber det kunne hjælpe lidt!

  • Helium, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat