Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har ondt af min mor

Min mor gør alt hvad hun kan, for at gøre mig og mine søskende glade.

Jeg har en slags sygdom som gør at jeg meget let bliver irriteret, når alt ikke går som jeg har regnet med. Altså virkeligt sur.

Min mor havde snakket rigtigt meget om hvordan hun glædede sig til weekend, og hun havde lovet mig at vi tog ud og købte noget jeg havde ønsket. Vi tog ud i butikken, og vi finder ud af at de ikke har det. Min mor sætter mig i et dilemma:

“Du kan få det her, eller vi kan gå over i en anden butik og se hvad de har der”

Jeg har det rigtigt svært med beslutninger, og derfor blev jeg helt i vildt dårligt humør. Så blev min mor også sur, og hun satte tingene på hylden og vi kørte ind i den anden butik selvom jeg fortrød at jeg ikke havde købt det. Inde i den anden butik fandt vi en ting som vi købte, og den var ikke helt som jeg havde regnet med. I bilen blev jeg mere og mere uvenner med min mor, og det endte med at jeg sagde en masse grimme ting som jeg aldrig havde forestillet mig at jeg ville sige. Jeg fortrød det virkeligt, og senere på dagen græd hun. Ikke så meget pga. de ting jeg sagde, men mest fordi hun havde ondt af mig fordi jeg ikke kan styre mig. Jeg blev også ked af det.

Næste dag ville min søster spørge min far om hun måtte blive et par dage mere hos vores mor (mine forældre er skilt) og så blev han virkeligt sur på min mor. Jeg ved ikke hvorfor, men så blev hun ked af det igen. Og der skal meget til at gøre hende ked af det. Hun græd både lørdag og søndag.

Jeg har virkeligt ondt af hende, for jeg ved at hun bare vil have at jeg er glad!

Jeg fortryder ekstremt meget at jeg opførte mig sådan, men jeg kunne ikke gøre for det. Nu kan jeg bare ikke tilgive mig selv 🙁

Hvad gør jeg?

P.S. Har allerede undskylt mange gange men føler ik at det er nok.

OG, hvordan gør jeg hende i godt humør?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Synes du skal overraske hende, du kan få dine søskende (hvis de er yngre) til at tegne en sød tegning, bage en kage eller noget helt tredje. Ellers bare forslå at dække bord, lave mad osv.

  • Jafah, Pige, 14 år

Jeg tror det er en situation hvor du ikke rigtig kan gøre noget for din mor. Du kunne prøve at hjælpe lidt mere til derhjemme, for at sikre at hun heller ikke får stress. Min mor havde kræft, og jeg har også set hende et par gange, men jeg er stolt af hende, for selv efter hvad hun har været igennem står hun stadig højt. Men det ikke altid man kan gøre noget, og det føles forfærdeligt.

  • Hende der kan relatere, Pige, 14 år

Vi synes du skal vise din mor brevet, så ved hun du bekymrer dig for hende.
Vi håber din mor bliver glad igen
Mvh OB 1

  • ob, både drenge og piger, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat