Brev

Hader sin storebror

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes du skal sige det til dine forældre så de kan gøre noget ved det og hjælpe dig

  • Anonym, Pige, 11 år

Du kan spørge hvorfor det er han driler dig jeg har en lille søster der er mega irriterende
og har samme problem men snak med din mor og far om det det er mega irriterende ved godt man ikke kan igrorer dem

  • Gustav, Dreng, 12 år

Hej pige på 12 år!
Jeg kan godt forstå, hvordan du har det.
Jeg er selv 12 og har en storebror som til tider kan være virkelig irriterende, jeg siger det også til ham.

Nogle gange kan han finde på at sige jeg er en intriger starter, at jeg er døv, en taber, skulle skyde mig selv osv. Og ja, selfølgelig er det ikke behageligt!

Til gængæld har vi det også virkelig godt sammen når vi ikke er uvenner eller noget. Og det er det, der gør, at de ting han siger til mig ikke gør mig spor, fordi jeg ved jo, at han også har en god side.
Allesammen har jo et temperament og en personlighed, sådan er det jo bare, det kan blive anderledes. Det har vi også selv, og jeg vil væde med, at du også har gjort nogle ting som han ikke bryder sig om.

Altså jeg ville sige at det er helt normalt at have en følelse af at man ‘hader sin bror’ TIL TIDER. Men i må da også have det godt sammen når i ikke er uvenner?

Hilsen, Kaja!

  • Kaja, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.