Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Give op eller tag afsted

Hej, jeg er en pige på 14 år som gerne vil til en koncert. Koncerten finder sted i Tyskland, da de ikke kommer til Danmark.

Jeg har snakket med mine forældre om det og de gav mig et tydeligt nej, også selvom hvor mange gange jeg spørger eller om jeg tuder over det.

Jeg har ikke lige frem tænkt mig at selv tage afsted til selve koncerten, men sammen med min storesøster på 19, som også elsker gruppen.

Mine forældre giver os ikke lov, og jeg vil gerne se gruppen inden de disbander eller et medlem forlader.

Hvad skal jeg gøre? Tage afsted uden de ved det, altså finde på en undskyldning eller skal jeg bare glemme det og give helt op??

Please hjælp mig, hvad skal jeg gøre?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Synes ik du skal tage afsted uden de ved det, i hvert fald prøv først at spørg mere hvorfor og prøv at finde er kompromis.

  • Jrjr, Pige, 14 år

Tag afsted, tro mig du kommer til at fortryde at du ikke gjorde. Har selv været i din situation, og fortyrder jeg ikke tog afsted. For en måned senere gik gruppen i opløsning

  • Gørdet, Dreng, 16 år

Hej med dig!
Fedt at du skriver herinde! 🤘🏻
Jeg er selv en kæmpe musikelskere og passioneret metalhoved, og der er en milliard koncerter jeg gerne vil med til, men som jeg ikke kan komme til. Men jeg et dog meget, meget heldig at de overhovedet gider tage mig med til andre smadr skraldevogn koncerter. Jeg ville dog aldrig tage afsted uden mine forældre. Hvis der skete dig noget til koncerten ville de ikke kunne leve med det. Vent til gruppen kommer til Danmark en gang, og prøv at overbevise dine forældre om, at dette altså er en one of a kind chance. Du sætter alt for meget på spil hvis du stikker af hjemmefra.
Jeg forstår at det kan være svært, fordi du jo er så vild med gruppen. Nogle gange bliver man desværre nødt til at acceptere, at der er nogle ting man bare ikke kan komme til endnu. Det fortæller jeg altid mig selv. Der er alt for meget på spil, hvis du vælger at tage afsted. Både din sikkerhed og dine forældres tillid.
Tro mig, det er bedst at blive hjemme! Jeg håber at du finder ud af det.
De bedste hilsner fra et metalhoved! 🤘🏻

  • Das Metalhead! 🤘🏻, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat