Brev

Fuck, fuck, fuck

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Prøv at forklar dem, at din nøgle betyder meget for dig. Og hvis de stadig ikke giver den sååå… må du leve med det.

  • Anonym, Pige, 13 år

Nu kan jeg jo ikke vide hvorfor dine forældre har taget din nøgle. Hvis det er fordi du har været uartig må du jo bare prøve at forbedre dig så du kan få nøglen igen. Du kan ikke bare begynde at bruge at bruge den nøgle du har fundet. Det gør dine forældre sure. Du er nød til at ha lov. Det gælder om at ha gode argumenter. Du kan self ikke sige at det fordi du vil onanere i fred. Jeg ville sige det fordi du tit har en veninde på besøg og I vil gerne ku snakke hemmeligt og privat. Det er en rigtig pigeting og det tror jeg i alt fald din mor kan forstå. Hun har jo selv været teen engang. Indtil du får en nøgle vil jeg foreslå du ikke onanerer på dit værelse når der er andre hjemme. Det er alt for risikabelt hvis de bare sådan kan brase ind. Du må onanere når du er alene hjemme eller i badet eller når du sidder på toilet. Hvis dig og din veninde tænker på at lave noget sexuelt ville jeg også vælge at gøre det når I er alene hjemme. Selvom du har en nøgle kan I måske blive hørt og det er jo ikke så rart. Men jeg synes du fortjener en nøgle, med mindre du har været meget uartig.

  • girl who helps, Pige, 16 år

Tak for svar;)! Jeg fik min nøgle tilbage, mine forældre fik ondt af mig.

Taaaak!

  • Hende der har skrevet brevet., Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat