Brev

Forvirret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

For det første, der må da være en grund til, at du ikke har set ham i 10 år.
For det andet, så virker det, som om han mangler noget situationsfornemmelse. Du har ikke set ham i 10 år, og så vil han have en syv/syv ordning? Det er ikke helt normalt.
Jeg synes, du burde tale med din mor om det. Hun vil nok enten fortælle dig nogle grund for, hvorfor du ikke burde, hvis nu han har gjort noget uacceptabelt, eller måske kunne du foreslå, at I alle tre tog en snak sammen? Dig, din mor og din far.
Hilsen V.

  • Valde02, Dreng, 15 år

Hej pige!!

Det er super fedt at du har valgt at fortælle os om dit problem da det godt kan være en svær ting.

Du skriver at du ikke har set ham i 10 år? Jeg tænker at der er en grund til det? -Det kan være nogle alvorlige problemer mellem din mor og far

Du skriver også at du har kontant med din far og at han gerne vil have en 7/7 ordning. Jeg tænker ikke at det er helt normalt at efter 10 år han kontakter dig og gerne vil se dig så meget?

Jeg synes at du skal fortælle til din mor at han har kontaktet dig og måske kan fu få en forklaring på hvorfor han ikke har set dig i alle de år. Du kunne også (som Valde02 skriver) foreslå at tage en snak alle tre?

Jeg håber virkelig at du/i finder ud af noget!!!! Held og lykke!

-Kaktussen

  • Kaktussen, Dreng, 16 år

fortæl din mor det på en rolig måde. Sig også til hende du gerne vil bo hos ham fordi i ikke har set hindanden i lang tid.

held og lykke

  • Anonymous, begge dele, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat