Brev

Forelsket

Hej, jeg er en dreng på 14

Jeg har et meget stærkt forhold til min ven og hans familie, og er tit med til “familie-ting” med ham og hans familie. De er åbne og søde mennesker hele familien behandler mig som en del af deres familie.

Mit problem er at jeg har fået et lille crush på en i familien, min vens kusine. Hans kusine og mig klinger godt sammen og har altid haft det godt. Jeg er ikke bange for hvad min ven vil sige, men hvad resten af familien ville sige.

MHV. En spikulerene dreng

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hør her min ven👍

-Du har følser for hende og hvis i klinger godt sammen så er hun nok den rette person.

-Du kan være ligeglad med hvad de siger bare bliv hver og følg dine drømmes.

Håber du kan bruge mit råd;)

  • Pigen der prøver at hjælpe, Pige, 11 år

Du kan snakke med hende og blive lidt tættere 😊

  • Julie, Pige, 16 år

Hej😁

Har haft et cruch på en pige fra min rideskole hun er sygt god til at ride men hun har sin egen hest og det har jeg også så vi rider tit sammen og vi er bleven kærster! Så vær sammen med hende

  • Andreas og Caroline, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat