Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forbudt kærlighed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15

Jeg kan super godt forstå dig og sætte mig ind i din situation. Det klart du er frustreret over at have stærke følelser for en du ikke må være sammen med, men ved du hvad, kærligheden vælger man ikke selv.

Men på den anden side, så er det heller ikke godt at lyde overfor sine forældre eller nogen andre. Man kommer længst med ærlig og sandheden kommer altid frem.

Mit bedste råd til dig er, at du simpelthen må droppe ham, fordi det jo ikke så godt, hvis det nu i sidste ende, ender med at påvirke din fars og brors job. Nogle gange må man bare ofre ting selvom det kan være svært. Men alle finder den rette en dag. En dag vil du møde en helt fantastisk fyr, som er god for dig og som du må være sammen med.

Hilsen pigen på 14.

  • Pigen på 14, Pige, 14 år

Hej pige
Jeg har selv stået i den siuation…… jeg har løjet om hvor jeg var og alt det der… vi er dog kærester og jeg må ikke komme hen hvor han bor… fordi han har haft et hash problem… mine plejeforældre er virkelig lede… men hvis det hjælper idk så kan du måske spørger dine forældre eller måske snakke med hans forældre om det… også sige til dine forældre at det fair nok du ikke må se ham og komme med den mulighed at i er ved jer
-Nath

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat