Brev

forældre og rettigheder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heysa ven,

jeg tror det er meget stressende for dine forældre lige nu. det undskylder selfølgelig ikke hvordan de opfører sig.
en af mine forældre er selv ret drama-queen. det er bare pisse irreterende når deres surmulen skal pårvirke os. så jeg forstår dig godt.

sig til din mor og far at deres opførsel pårvirker dig og din søster. det gør jer i dårligt humør når de hele tiden vrisser af jer. jeg ved godt det er nemmere sagt end gjort, men jeg håber alligevel du får sagt det.

Held og lykke♡
Kh Æble

  • Æble, Pige, 12 år

Hej
Jeg kan udmærkede godt forstå dine frustrationer. Jeg har også selv været i nogle konflikter med mine forældre vedrørede lektier og skole i corona perioden. Men prøv måske at snakke med dine forældre om deres opførsel og at de påvirker jer.

  • Anonym, Pige, 15 år

Halløj.
Det lyder irreterende. Har du snakket med dine forældre om det? Ihvertfaldt tror jeg at herinde på børnetelefonen, har de vidst et oplæg der viser hvad vores rettigheder er som børn. Måske du kunne tjekke det ud? Håber det løser sig og du får nyt tiden derhjemme, selvom det er mega irreterende, det der corona noget.
– L <3

  • Hjælperen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Spil om skilsmisse og om skøre familier

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.
Chat
Chat