Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forældre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej det kan være meget sværd mit bedste råd er at sig det til en meget tæt lære god ven eller nogle du er tryk ved og snakke om det og jeg tror det er også sværd for dine forældre og de nok skal blive gode og give tid til dig 😃

  • Din ven, Dreng, 11 år

Hej søde❤️
Måske du kunne tage en snak med dine forældre om, at du ikke synes, de har tid nok til dig? Jeg kan godt forstå, hvis du måske synes, det kan være lidt svært at snakke med dem om, så måske du kan betro dig til en anden voksen, du stoler på og som så kan hjælpe dig med at tale med dine forældre om det? En lærer eksempelvis? Et andet familiemedlem, du stoler på?

Jeg måtte altså heller ikke være ude kl 22, da jeg var 13. Synes heller ikke lige, at jeg kan huske nogen i min omgangskreds der måtte det. Hvis jeg skal være helt ærlig, synes jeg også, det er sent at være ude, når man er 13. Men jeg kan da godt se, at det må være irriterende, hvis du ikke må, mens alle dine veninder godt må. Måske du kan indgå et eller andet kompromis med dine forældre om det?
Jeg håber, at du får det bedre og ønsker dig alt det bedste😊

  • Caroline, Pige, 21 år

Hej pige😊
Det kan jeg godt forstå at du syntes at det er svært men måske du kunne prøve at snakke med nogle det er okay at have ALLE gælder ps: Mine forældre er også lige blevet skilt jeg har også lige skrevet et brev om det du er ikke den eneste

  • A, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat