Brev

Føler mine forældre ikke kan lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej smukke pige…. Jeg kan godt forstå dig….. jeg ved ikke om det er rart at få at vide at andre forstår en for man kan komme til at føle at det bare er noget folk siger…. måske endda selvom de ikke selv står i situationen. Jeg tænkte derfor at det kunne være meget rart for dig at vide at du ikke er alene hvis jeg fortæller lidt om nogen problemer derhjemme jeg har haft med mine forældre. Jeg har ikke små søskende men hvergang mine søskendes børn kommer på besøg så gemmer de mig væk… de tænker kun på dem…. jeg har i forvejen virkeligt svært ved dem fordi de taler ned til mig og har været meget sådan onde…. det skal jeg selfølgelig ikke fortælle om da det lige nu handler om dig…. jeg vil også bare sige at … jeg føler selv at bare fordi vi er teenager og lidt ældre end dine søskende så…. kan vi godt have brug for at føle os elskede…. vi har brug for at mærke kærligheden…. ligesom et bånd… der hænger mellem din mor og dig… altså det bånd har man brug for at mærke…. brug for at mærke man elsker en…. brug for et kram eller nogen søde ord… eller at man bliver spurgt ind til….. jeg synes du skal prøve at tænke på at du ikke er alene men også skrive til børnetelefonen eller ringe… de sidder netop derinde fordi de brænder for at hjælpe os børn og unge som måske er rigtig kede af det uden en voksen de kan tale med…. på børnetelefonen ved jeg at de tænker at alle har brug for en voksen de kan tale med om deres problemer, det man er ked af eller de lidt svære emner og de ting man synes er pinligt….
jeg er sikker på du vil få en god snak med dem….k
kærlig hilsen Sara …

  • sara, Pige, 14 år

Hej Sara.
Jeg er virkelig ked af at høre det med dig og din familie også.
Men TUSINDE tak for din mega mega mega søde besked. 😊

  • …., Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat