Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler ikke jeg er der for min lillesøster

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Årh det er svært, men som du beskriver her siger du at hun savner dig, og det er et stort nok tegn på at hun elsker dig, du behøves ikke altid at lave noget med hende, du skal bare være der for hende 😁
God dag

  • Sch, Dreng, 16 år

Det lyder virkelig ikke fedt, men selvfølgelig skal du huske på, at nu hvor det er gået op for dig, kan det jo ændres på! Små søskende ser ofte op til en og derfor vil man gerne leve op til deres forventninger, men som du siger er det svært at finde noget i kan lave sammen.

Prøv at start med at lære hende at kende lidt bedre, spørg hende hvad hun kan lide at lave, og måske planlæg nogle ting i kunne lave sammen når hun kom, som f.eks at se hendes yndlings film!
Så kan du jo så senere introducere hende til noget af det du kan lide at lave så du ikke keder dig også, men i skal nok finde ud af det!

  • Joseeee :), Pige, 15 år

Du er virkelig død over at tænke sådan! Men bare rolig din lille søster vil helt sikkert synes om dig! Især når du i dit brev viser at du tænker så meget på hende. (:
At hun siger hun savner dig, betyder kun at hun jo lige præcis synes du er den fedeste person i verden, du skal ikke have dårlig samvittighed. du kan jo ikke bruge alt din tid på hende. Du har et liv udover din søster, en klasse, venner, andet familie, måske en sport, måske en kæreste. Hun er heldig at have dig som søster. Men du skal ikke give alt hvad du har til hende, det bliver nok for meget for jer begge to i det lange løb. Jeg beundrer dig for at tænke så meget over det, og gøre så meget for din lille søster! Men husk at bekymre dig om dig selv og bruge tid på dig selv og alle de andre ting du kan lide at lave. : D

  • Håber jeg kan hjælpe, Nonbinær, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat