Brev

Flytte til udlandet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tag afsted. Fuck gymnasiet, det her er en “once in a lifetime opportunity”!

  • Gud Herren, Gud, 8 år

Det er også utrolig hårdt at starte på gymnasiet , man kan nemt komme til at føle sig ensom, hvis man ikke er kommet godt ind i klassen før, at der begynder at komme “grupper” hvilket kan være ubehageligt. Jeg havde en rigtig svær start med utrolig meget fravær, og havde bare lyst til at give op. Jeg besluttede mig for at kæmpe videre, og nu skal jeg op i 3.g efter sommerferien.
Hvis du står i en 50/50 situration om hvad du gerne vill, så lad en liste med gode og dårlige ting ved dem begge, og sæt dig ned og vurder hvad du helst vil.
Håber du kan bruge mit svar:)

  • pige, Pige, 19 år

Jeg syntes at du måske skule vente intil du havde fået din uddannelse og så kunne dig og din mor og far tage til Bali du kunne jo stadig ringe til dine venner eller måske kunne du komme og besøge dig

  • Anonym, Pige, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat