Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fest eller Rejse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej:)
Jeg forstår godt dit dilemma. Det havde min kusine også sidste år (eller det var fordi hun ikke havde en så stor familie). Så hendes mor tilbød hende også at komme ud og rejse i stedet for. Det valgte hun og har meget fortrudt i dag, da hun mener at man altid kan tage ud og rejse. Hvor hendes non-firmation kun skete en gang i hendes liv, og det sagde hun nej tak til. personligt elsker jeg selv og rejse, og min familie rejser mellem 1-2 gange om året nogle gange 3. Så for mig havde det ikke været en speciel ting, men nu ved jeg jo ikke hvor tit du rejser eller om du nogen sinde har rejst før. Jeg vil ikke sige du skal vælge det ene eller det andet, men husk på at når muligheden er der skal du bare gribe den. Og husk alle familier har en landen form for problem, så det står du ikke alene med.

  • Hilsen pige, Pige, 15 år

Det lyder som om du hellere vil holde en fest. Jeg synes helt sikkert du skal holde den selvom der måske ikke kommer så mange som du havde regnet med. Måske kan du invitere dine veninder også? Jeg tænker at du “altid” kan tage ud at rejse en anden gang.

  • Anonym, Pige, 16 år

Som de andre også skriver, er det vigtigt at du mærker rigtig godt efter. Jeg synes måske, at du skal sætte dig ned med dine forældre, og fortælle dem hvorfor du rigtig gerne kunne tænke dig at holde festen, og at du gerne kunne tænke dig at se din familie noget mere. En ferie med dine forældre kunne også være en rigtig god idé, og er helt sikkert også en ting du kan tænke tilbage på. Din families problemer, er ikke noget, du skal tage dig af. De er voksne mennesker, og derfor skal de også opføre sig sådan. Hvis du ender med at holde festen, skal du invitere dem DU vil have med, og ikke tænke så meget over hvad dine forældre tænker om det – det er jo DIN fest.

  • Ønsker dig det bedste, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat