Brev

Far fået ny kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kunne overveje et kæledyr det hjælper

Det hjælper❤️

  • Caroline, Pige, 10 år

Mine forældre er også skilt, og jeg havde det også rigtig svært i starten. Min far har så fået en ny kæreste, mens min mor ikke har en. Men hvis dine forældre kan snakke sammen er det jo helt fint. Jeg ved det kan være svært for dig, men måske prøv at snakke med dine forældre om det. Måske vil du få det bedre. At din far har fået en ny kæreste, det er jo det der sker..måske finder din mor også en ny kæreste.

  • Christina, pige, 15 år, Pige, 14 år

mine forældre er også skilt og det har de været i 6 år nu, jeg kunne hellere ikke holde til at se mine forældre med andre end hinanden. Da min far fik en kæreste her for nylig, så synes jeg det var mærkeligt, for der var pludselig en andet menneske min far også elskede som ikke var min mor. Jeg snakkede tit med min far om hvordan jeg havde det med hende og om jeg følte mig udenfor. Jeg tror det vil hjælpe meget hvis du kunne snakke med din far om det? Eller få din mor til at skrive nogle af de ting du kan sige til hende om hans kæreste? Eller spørge om du må få et kæledyr eller en dagbog de to ting kan hjælpe med rigtig mange ting. Du kan altid skrive ting ned i en dagbog og bare komme ud med dem. Du kan også sige alting til dit kæledyr.
Jeg håber det kunne hjælpe lidt:) og du skal vide du ikke er alene.

  • :), Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat