Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Familieproblemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Forstår dig virkelig godt, har selv prøvet noget lign.
Mine forældre gik fra hinanden da jeg var 12, og det er en super hård tid.
Jeg ved hvordan det er når man kan høre ens forældre skændes helt vildt, og man sidder inde på værelset og bare håber på de snart stopper.
Men mit råd til dig er virkelig at for det første søge væk fra skænderiet hver eneste gang det forekommer, også 100% tage en snak med din mor og din far (hver for sig) om hvordan du har det, og det kan være svært, men det hjælper meget hvis du bare fortæller PRÆCIS hvordan du har det.
Det er også vigtigt at huske på at selvom dine forældre skændes, er det overhovedet ikke ens betydning med at de ikke kan lide hinanden.
Alle skændes, selv dem der elsker hinanden uendelig højt.
Hvis det skulle at dine forældre skulle gå fra hinanden, så ja det er virkelig hårdt i starten, men tro mig du vænner dig hurtigt til det, og nogle gange er det faktisk utrolig rart at de ikke er i samme hus, mine forældre fx. de skændes næsten aldrig mere, pga. de ikke bor sammen.
MIn familie holder altid stadig jul sammen og tager sometider stadig på ferie sammen.
Selvom det måske ikke virker som om de har det så godt sammen, så husk på at de uden tvivl holder virkelig meget af hinanden, de har jo børn sammen og har levet sammen i utrolig mange år, og når man har gjort sådan noget med et menneske, så har den person en kæmpe pladas i ens hjerte, tro mig.
Håber ikke du mister håbet, jeg lover dig at alt bliver godt.
tag en snak med dine forældre, og de vil 100% finde en god løsning.
håber det kommer til at gå godt! knus en pige på 15

  • jeghjælpergerne, 15 år

Der er mange i min klasse hvis forældre er skilt og de har det rigtig godt selfølgelig var de da kede af det men de siger faktisk at det er bedre at deres forældre end at de bor sammen fordi at det ikke rart at høre sine forældre skændes om aftenen

  • Sof, 11 år

Altså jeg synes at du skal tale med dine forældre og sige at du ikke kan lide når de skændes og aftale at sige det sammen med din søster selvom du måske nok ikke er typen der siger ting direkte men gør det alligevel altså mine forældre skændes også tit og nogen gange alvorligt hvor de ikke taler med hindanen og smadre ting og min søster løber hjemmefra og de begge 2 vil skilles men de bliver nogen gange venner igen måske er de uvenner i en længere periode men det skal nok ordne sig med tiden ellers kan du fx sige det til dine bedste forældre eller andre familiemedlemmer som er tætte med dine forældre og de kunne måske tage en snak med dem

  • COOLCAT, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat