Brev

Familie

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg forstår godt din bekymring for din familie, men nogen gange er man også nød til at tænke langt. Tænke på de gode og dårlige ting der kan ske, ved at sige det og ikke sige det. Hvis din far finder ud af det med din mor, kunne jeg godt forestille mig han ville blive meget såret, og nok også blive ret vred. Det ville de fleste. Jeg synes du skal prøve at tale med din mor omkring det, hvis du ikke allerede har gjort det. Tal om dine bekymringer med hende, om hvad der kan ske, og at du måske synes hun skal fortælle det til din far. Fordi det er ikke dejligt at gå med den hemmelighed længe, fordi det kan komme til at gnave ret meget. Tal med din mor omkring det, også se hvad hun siger. Held og lykke.

  • NoNeedForName, 14 år

Hej.
Hm. Du har hverken skrevet dit køn eller din alder. Men okay, så.
Jeg er meget ked af, at der er det problem i din familie. Og der er fuld forståelse for, hvorfor du har det, som du har det. For det meste er det bedst lige at stoppe op og tænker over, hvad der mon er bedst at gøre i forskellige situationer og overveje konsekvenserne ved at gøre nogle forskellige ting i de situationer. Det virker som om, at du har tænkt meget over din mors forhold udenfor ægteskabet med din far. Men du virker også lidt i tvivl om, hvad du skal gøre for at få det bedste resultat. Er det rigtigt forstået? Jeg tror, at det bedste du kan gøre nu er at tale med din mor om problemet, selv hvis du allerede har gjordt det. Ved din mor godt selv at det er forkert? Måske er hun selv ligeså forvirret og fortvivlet som dig, men det skal jeg ikke kunne sige noget om. Jeg tror, at det ville hjælpe at tale meget med din mor om det og gøre hende opmærksom på problemet, hvis hun ikke allerede er det.
Jeg synes også, at det er super sødt af dig, at du tænker så meget på din lillebror. Det er han sikkert også taknemmelig for. Du lyder som en meget god storsøster/storebror.
Jeg håber, at I finder en god udvej. MANGE gange hel og lykke.

  • #1, 17 år

Hej:-)

Kunne ikke helt forstå om dine forældre hvar skilt eller ej… Men pyt

Jeg syntes at du skal snakke med din far om det! Selvom du måske syntes det er svært så er det bedste faktisk at snakke om det hele familien:-) Prøv at samle både din lillebror, mor, mors nye kæreste og din far og få snakket det ordenligt igennem:-)

Knus fra Mig

  • R2004, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat