Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Familie problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15

Mine forældre er også skilt og har været det omkring 9 år. Min mor har også snakket grimt om min far et par gange før og siger tit at han skulle havde brugt flere penge på hende dengang de var sammen og at hun har lyst til at slå ham. Men de er okay gode venner nu.

Men jeg synes at du skulle sige det til din far at det ikke er rart. Men jeg ved at det er svært så du kunne prøve at sige det til din mor og snakke om hvordan du kunne sige fra. For det har jeg gjort med min far. Og det har hjulpet. Ellers så sig det til en god veninde eller ynglings lærer.

Vh pige på 12 år.
Husk at mine råd kan være lige så gode som en der er ældre end dig og alder er bare et tal der beskriver hvor mange gange man har drejet rundt om solen.

  • Den anonyme pige, Pige, 15 år

Årh hvor jeg føler med dig! Der er simpelthen ikke noget værre, end voksne, der ikke kan finde ud af at opføre sig som – voksne. Jeg er ked på dine vegne, at du lidt er “fanget” mellem dine forældres uenigheder. Er der mon en anden voksen, du stoler på, og som samtidig kender dine forældre? En moster/faster/tante/onkel, eksempelvis? Måske du kunne spørge vedkommende, om han/hun vil sætte sig sammen med dig og dine forældre og få talt om, at det er helt forståeligt, at de som skilte ikke er enige, men at de er nødt til at få det til at fungere og lade være med at tale grimt om hinanden, af hensyn til dig og dine søskende, hvis du har sådan nogen?
Håber, mit svar kan bruges.

  • Anders, Dreng, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat