Brev

Familie problemer

Hej alle..
Jeg har det problem at jeg nogen gange føler at jeg ikke er en del af min familie hos min mor, og nogle andre gange hvor jeg føler at jeg ikke bliver behandlet ordentligt hos min mor…

Det med at jeg føler at jeg ikke er en del af min familie, sker tit hvis de tager steder hen hvor jeg ikke kommer med eller laver andre sjove ting som en dejlig og god familie. Men de glemmer bare hver gang at jeg faktisk er deres søn og at jeg også er en del af deres familie.

Jeg har gået igennem mange hårde ting som også gør at jeg meget hurtigt kan blive ked af det og være trist i lang tid. Og det med at min familie skubber mig væk gør bare at jeg til sidst måske ikke kan klare at være sammen med nogen mennesker overhovedet.

Det med at jeg føler jeg ikke bliver behandlet ordentligt, er at jeg føler at alt jeg gør er forkert for jeg får skæld ud for alle ting som jeg gør…jeg har fået at vide fra mine venner at jeg er det rareste menneske de kender men jeg tvivler bare tit på mig selv når de to ting sker…

jeg ved ikke om i andre har prøvet det eller om i kan hjælpe.

-Dreng på 14 År

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Det kunne være du kunne snakke med en voksen om det? En lærer du stoler på måske? De kan hjælpe dig med at få snakkede om det med din mors side. Det er hårdt at stå med alene.
Håber mit svar kan hjælpe dig

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej Dreng 14 år
Måske kunne du tale med din mor om det, eller være noget mere hos din far? Du kunne også tale med dine venner om det. Vi synes i hvert fald, du først skal tale med din mor.
Vi håber du finde ud af det
Mvh OB

  • ob, 15 år

Hej jeg syndes at du skal sige til din mor at du føler dig ude af familien så i kan finde ud af at få dig ind i familien i gen og til den anden ting det har jeg også prøvet sig at det ikke er rart at få skæld ud så kan det være hun siger undskyld

  • Hjælpsom, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat