Brev

Familie problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kunne være du kunne snakke med en voksen om det? En lærer du stoler på måske? De kan hjælpe dig med at få snakkede om det med din mors side. Det er hårdt at stå med alene.
Håber mit svar kan hjælpe dig

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej Dreng 14 år
Måske kunne du tale med din mor om det, eller være noget mere hos din far? Du kunne også tale med dine venner om det. Vi synes i hvert fald, du først skal tale med din mor.
Vi håber du finde ud af det
Mvh OB

  • ob, 15 år

Hej jeg syndes at du skal sige til din mor at du føler dig ude af familien så i kan finde ud af at få dig ind i familien i gen og til den anden ting det har jeg også prøvet sig at det ikke er rart at få skæld ud så kan det være hun siger undskyld

  • Hjælpsom, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat