Brev

familie problem

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Det lyder ikke særlig rart. Måske kunne du tale med din mor om at du ikke kan lide jeres skænderier og at du har det svært. Jeg plejer at snakke om sådan nogen ting med den tættes ven jeg har eller en voksen du kan stole på.
Jeg håber at det bliver godt.

Mvh. E

  • Anonymous, 13 år

Hej, jeg synes du skulle prøve at få fat i din far. Om de skænderier som dig og din mor har. Jeg har selv været i den situation, jeg havde bare brug for at jeg, kunne tale med en anden om det. Så din far kan snakke med din mor, om de ting der gør dig på. Håber at det kommer til at fungere med dig og din mor. Mvh Burtel.

  • Burtel, Dreng, 12 år

Hej M.
Jeg synes at du skal snakke med din mor, hvis du virkelig synes at det er et problem, så luk det ud. Din mor vil sikkert forstå, at det også er hårdt for dig.

Hvis du glemmer ting, så kan du måske skrive det på din hånd, det gør jeg tit.
Hilsen B

  • TheKpopTrash, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat