Brev

familie med næsten ingen penge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Synes du burde ønske dig en billigere iPhone siden de alligevel ikke er så forskellige fra hinanden og går i stykker hurtigt. Er 15 og en iPhone 7s er godt nok for mig. Du skal ikke købe en dyr telefon bare fordi det er det der er moderne

  • Max, Dreng, 15 år

Det forståeligt at man kan blive lidt jaloux hvis man ser folk der har noget som er bedre end en selv. Jeg bruger stadig en iPhone SE som jeg synes er god. Du kunne eventuelt spørge rundt om i nabolaget om du kunne slå græs for penge eller andre ting?

  • Anonym, Dreng, 19 år

Mine forældre er også presset økonomisk. Så jeg kan godt forstå at det belaster dig. Men det er ikke dit ansvar. Jeg kan godt forstå at du føler dig udenfor. Men jeg er overbevist om at dine venner ikke kommer til at dømme dig på hvad du ejer. Jeg ville helt sikkert anbefale at snakke med dine forældre om det.

  • Tag det roligt, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat