Brev

Familie

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dig.
Jeg er sikker på, at dine forældre elsker dig ligeså højt som dine søskende.
Jeg kender ikke dig og din familie. Så jeg kan desværre ikke vide, hvad der gør at der er forskelsbehandling på dig og dine søskende. Hvis jeg var dig, ville jeg tage en snak med dine forældre, og sige at du tit føler dig overset. Jeg er 100% sikker på at det ikke er med vilje de gør det.

  • J, Pige, 18 år

Tror ikke det er fordi de ikke kan lide dig, men at yngre søskende tit kræver mere opmærksomhed. Jeg følte mig lidt i samme situation i en periode, fordi mine forældre altid snakkede mere med min lillebror. Små børn er mere nuttede og får oftere deres vilje, jeg tror bare lidt det er sådan det er. Måske bliver de ikke sure på dig, men har bare brug for at afreagere, nogen, ellers ved de måske ikke at de virker meget mere sure ende de føler sig.
Håber det bliver bedre.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat