Brev

Er det lovligt at hun tjekker ALT?!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg oplever det samme med min mor, det er simpelthen bare at stå frem og sige at hun skal kunne stole på dig, og lade vær med at snage, i dine private ting.

  • Fie1345, 15 år

Hej pige på 13 år
Jeg tror din mor vil være opmærksom på hvad du laver, for der findes mange dumme mennesker her for tiden. Men altså hun skal ikke ALTID tjekke din telefon. Din mor er din mor og hun har ret til at tjekke hvad du laver, jeg tror bare hun ønsker dig alt godt og der ikke skal ske dig noget.:)) Venlig hilsen råd fra en pige på 15

  • Xxnitxxx, 15 år

Jeg syntes du skal spøger hvorfor hun går det og om hun ik stoler på dig min mor går det også og det fordi at de vil passe på os

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat