Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er det fair ?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nej, det er afgjort ikke fair. Jeg synes du skal tage en snak om økonomi med din far eller din mor – den du snakker bedst med. Om at du gerne selv vil købe dit tøj eller en del af dit tøj og om du så evt. kan få et beløb af dine forældre hver måned til det og så selv råde over dit tøjbudget. Det lærer man også meget af. Du kan evt. få et lille job, gå med aviser, ugeavisen, reklamer eller noget, så du slev har nogen penge og råde over. Ved ikke rigtig hvad konflikten går ud på reelt – er det måske pga blondeundertøjet? At dine forældre synes det er for seksuelt? Jeg havde selv en lign. diskusson med min mor da jeg jeg købte min første g-streng, men det lykkedes mig at overbevise hende om at mine veninder også havde g-streng på ved særlige lejligheder. Også den diskussion kan du tage – husk at sige alle de andre går i det, det hjælper tit.

  • Hjælpsom pige, Pige, 15 år

Synes jeg godt nok heller ikke er fair.. Du er trods alt 14 år.. Synes du skal snakke med dem om det hvis du ikke allerede har gjort det eller vise dem du synes det er mega latterligt.

  • Anonym, Pige, 15 år

Nej, de skal seriøst tage en slapper, com on altså.
Jeg synes at du skal fortælle dem at du gerne vil have dine børnepenge selv. Så er det dig der betaler for dit tøj og vælger hvad du vil betale for. Fortæl dem at du er 14 år og godt kan finde ud af at selv købe dit tøj.
Bh K

  • Hvad?, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat