Brev

En plage

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg forstår dig mega meget? du kan måske snakke med en voksen eller en veninde du stoler meget på?

Ja, det er godt at tale ud om det. Du kan fortælle det til dine forældre igen og sige, at du VIRKELIG mener det, der er ALVORLIGT, og gør dig meget KED AF DET.
Hel og lykke med snakken, hvid du tager den.

  • #1, 16 år

Kære du?
Jeg har slev oplevet det. Sig det til dine forældre eller sig fra! Hvis det ikke virker kan du tage en video af din lillesøster som råber og vise det til dine forældre. Jeg håber du kunne bruge mit råd:) Hav det godt❤️ Knus pige på 10-11 år

Sødt råd og igen: Din søster vil nok lægge mærke til det og blive hysterisk, hvis du filmer hende, så nøj med at optage lyd. Det er lyden, der er det vigtigste i optagelsen, og du kan gøre det meget diskret, så hun ikke lægger mærke til det.

  • #1, 16 år

Hej, søde pige.
Jeg er ked af, at du er ked af at blive behandlet sådan af din søster. Jeg kan også kende det meget fra mit eget liv, og jeg er på dine vejne glad for, at så mange søde, hjælpsomme mennesker har skrevet råd til dig. Som du nok har set, har jeg skrevet en masse “kommentarer” til de andre råd, der er blevet skrevet. Jeg tænkte bare lige, at det var lidt lettere for mig, og jeg håber, det er okay.
Jeg håber, at I alle får det godt og bliver glade. Mange gange hel og lykke fra #1.

  • #1, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat