Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

emo og bisecsuel men forældre forstår ikke

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ej, jeg synes bare det er rigtig uretfærdigt gjort af fine forældre! De skal acceptere dig som den du er og ikke prøve at lave om på dig! Jeg forstår godt det kan være rigtig hårdt men jeg synes at selvom du selvfølgelig skal blive ved med at prøve at forklare dem at det bare er den du er, så må du ikke lade det fylde for meget i din hverdag. Bare vær dig selv, for det skal de ikke bestemme om du må. Måske kunne du tale med din kæreste om det? Hun ved jo ihvertfald hvordan det er at være biseksuel så det kan i vel tale om sammen.
Hilsen pigen på 13 år;)

  • Heldoglykke, 13 år

Hej pige på 14:)
Jeg havde en periode hvor jeg også var meget emo, er dog mere rocket/grunge blander med emo XD mine forældre ville ikke acceptere det. Så jeg ved hvordan du har det. Som nogle af de andre råd du har fået, så prøv at sige det til dem. Næste gang de hidser sig op eller generelt såre dig og din stil, så sig det med følelser. Jeg hjælper dig lidt på vejen: mor og far det gør mig ked af det… Måske er det en periode, måske ikke…. Men lad mig finde mig selv….

Når det kommer til din seksualitet, holdkæft nogle narrøve!! Du skal elske dem du vil… Du er ikke årsagen til din seksualitet og du kan ikke vælge. Prøv at forklare dem det med hænder… Nogle er født højrehåndet, andre venstrehåndet, nogle bruger begge hænder, man kan ikke forklare hvorfor, og man kan ikke lave det om/selv vælge:)
Håber mit råd hjælper bare lidt…:)

  • Stine, 16 år

Jeg har måske en løsning men ved ikke om det hjælper:-)

Jeg kan forstå det er hårdt for dig, og at du gerne vil have dine forældre kan forstå dig. Og det er svært, og man ved bare slet ikke hvad man skal gøre. Men jeg syntes ikke der er andre løsninger end at sætte dig ned sammen med dine forældre og bare sig det, bare forklar at det bare er noget du rigtig gerne vil være og det er sådan du er og at du godt kan lide dit tøj osv. Bare tal om dine tanker så er jeg ret sikker på de forstår dig. Du skal bare mene det og jeg syntes også du gerne må blive lidt bestemt hvis de bare ikke er enige med dig, og bare vise dine tanker og følelser.

Jeg håber virkelig at du kunne bruge mit råd, ellers er det helt okay. Husk ingen skal bestemme hvordan du skal være, kun dig selv!:-)

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat