Brev

Efterskole er min største drøm

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg synes, at de andre råd, jeg har set indtil videre er meget gode, men det her knap så gode forslag skal også lige med.
Du kan måske få et lille bidrag fra nogle an dine venner eller familie (fx. bedsteforældre). Jeg ved godt, at det ville virke sådan lidt … Ja… Men det skulle bare lige med.
Hel og lykke.

  • Anonymous, 15 år

Hej jeg kan sagtens forstå din situation men man kan også godt være med i konkurrencer alle mulige steder fra om efterskole ville bare lige nævne det

  • Anonymus, 12 år

Hej pige på 15
Jeg er selv på efterskole og mine forælder er også skildt og ing af dem har særlig mange penge syns i skal prøve og søge hos kommunen de betaler alt for mig og min lillesøster vi er begge på efterskole? Håber du kan bruge det

  • Marianne, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat