Brev

Dum og siger dumme ting..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt forstå, at du synes det er træls. Men du må prøve at forklare hende det igen, fortæl hvorfor at det betyder så meget for dig.
Jeg synes også bare, at du skal blive ved med at se youtube videoer. For hvis det gør dig glad, og samtidig fortæller det dig jo nyttige ting. Så kan jeg ikke se et problem i det, jeg håber at du får din mor overbevist.
-Du kan evt. vise det du har skrevet og svarene til din mor.

  • Anonymous, 15 år

HeJ anonym.
Jeg ville sige at du skulle tale med en mega god ven og som du kan stole på og snakke alvorligt med. Håber du kunne bruge rådet

  • Anonymous, 11 år

hej det er ikke særlig fedt at dine forældre behandler dig på den måde måske skal du prøve og tale med dem ligeså stille uden at nævne det med youtube snak med dem om at du har fået menstruation og at du har brug for at vide mere om det og hvis de nægter at lytte så prøv og ringe ind til børnetelefonen og få dem til at hjælpe dig med at tale om de ting dine forældre ikke vil snakke om

  • psyk C, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat