Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Drømme

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Man kan ikke selv styre sine drømme. De kan gå alle veje! Fx kan en person jo pludselig blive til en helt anden midt under en drøm. Jeg har også prøvet at drømme noget jeg fik dårlig samvittighed over. At jeg var på toilet med en veninde på skolen (hvad vi jo tit er). Men at vi så fortsatte med fingerne da vi var færdige med det vi skulle på wcet. Megapinlig drøm og jeg turde næsten ikke se min veninde i øjnene dagen efter. Hvad der jo self er noget pjat. Man kan ikke styre drømmene, nogen gange er de gode, andre gange ikke gode. Oftest noget vrøvl.

  • CA, Pige, 14 år

Hey!
Som der så fint er beskrevet i en anden besked, så har vi ikke selv kontrol over vores drømme.
Du skal huske på, at du er i starten af Teenage årene, hvor hjernen udvikler sig, og kroppen ændrer sig. Vi bliver fyldt op med hormoner, tanker og følelser som vi aldrig har haft eller følt før. Så hjernen og kroppen arbejder på højtryk. Det kan også være, at det er din underbevidsthed, som spiller ind. Når nu du frygter de her drømme rigtig ofte, kan det være, at det påvirke din hjerne for meget og derfor tænker den på det. (Lidt ligesom en cirkel, som fortsætter rundt i en ring)
Men jeg tænker slet ikke, at du skal være så urolig. Og jeg er sikker på, at det er noget andre også har oplevet i de tidlige teen år.

  • Y, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat