Brev

Det yngstebarn

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du,
Da jeg boede hos min far var jeg det midterste barn. Min far lagde aldrig mærke til mig, eller spurgte om der var noget galt.

I de situationer hvor det sker så prøv at ligge nøje mærke til hvad der sker. Prøv derefter at skrive situationerne ned, det kan hjælpe dine forældre til at forstå det meget bedre, og på den måde viser du også dem at det ikke bare er en lille ting, men noget du rent faktisk har det svært med.
Håber det går godt!

  • Dagmar, Pige, 13 år

Jeg har ikke oplevet dette før men nu er jeg jo den ældste i min familie med to lille brødrer en på 7 år og den anden på 1 månede

men du kan sige det til en lærer eller en af dine veninders forældre
fordi så kan du snakke med det om dem så er du ikke den endest
de kan gangteret hjælpe dig med det sådan fysisk

  • Anonym, Pige, 10 år

Hej dig.
Jeg er selv det midterste barn af 3 og ved fuldstændig hvordan du har det! min storesøster er altid den første til at komme videre i sit liv og jeg føler at jeg skal leve op til hendes karakter gennemsnit da hun altid har ligget meget højt. Og min lillebror får alt opmærksomheden da han jo er deres sidste lille baby. Jeg er der bare… Jeg har egentlig lidt affundet mig med det og prøver at være den bedste version af mig selv. På et eller andet tidspunkt vil de nok indse at de lidt har glemt mig… Jeg ved virkelig ikke hvad du skal gøre, det er et spørgsmål jeg også stiller mig selv rigtig ofte.
Men du er ikke alene!<3<3

  • anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Spil

Sjitshow

Det er tid til et familiebillede! Men hvem skal have en hundelort på hovedet, og hvem skal have et smækkys? Hvem skal ligne en zombie, og hvem skal være superhelt? Du bestemmer – for det er DIN gakkede familie!

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.