Brev

det er ubehageligt når min mor kysser mig.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det fordi hun elsker dig, men forstår godt, jeg ville ærligt ønske min mor var her for mig og behandlede mig godt og kyssede mig aha

  • Sara, Pige, 14 år

Heey sødeee
jeg kender det alt for godt – men super sejt at du skriver herind når der er noget der går dig på.
jeg bryder mig heller ikke om at min mor går og kysser mig, da det er noget man gør når man er lille.
jeg sagde det til min mor at jeg synes det var lidt upassende også stoppede hun, vi “kysser” stadig men det er kun hvor vi tager kind mod kind og siger en kysse lyd if u know what i mean.

mine råd til dig er:
1. snak med din mor om det – jeg ved godt du ikke vil såre hende men du må jo sætte en stopper for det hvis du ikke bryder dig om det, hun har også selv været ung engang så hun kender nok godt følelsen (du kunne jo spørger din mormor hvordan din mor var omkring det da hun var yngre).

2. hvis du ikke tør at sige det kunne du jo fx hvis hun prøver at kysse dig at sætte din kind til – det gør jeg og på den måde tog min mor mit hint, men ved jo ikke hvordan din mor kysser dig.

håber mit svar/råd hjalp
held og lykke i fremtiden

KH MIGG

  • Anonym, Pige, 15 år

Hun gør det bare fordi hun elsker dig. Jeg har ikke noget imod at få et kys af mine forældre eller min storebror. Men jeg synes bare du skal tage en snak med hende hun skal nok forstå dig.

  • Ida, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat