Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Den uperfekte datter

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg er har det næsten også som dig, jeg har en lillesøster som har masser venner er populær og er gode til alle faglige ting. Jeg derimod har det virkelig svært socialt (jeg har social angst), jeg har ingen venner og ingen at være sammen med, jeg kan følge okay med fagligt men har det meget svært med gruppearbejde. For mig har det hjulpet at snakke med en lærer om det, jeg har så lavet en aftale med min lærer om at jeg ikke altid behøver at laver gruppearbejde og når jeg har det svært er der en bestemt lærer der kan hjælpe mig, så måske kan du fx lave en aftale med dine lærer om at du måske kan få nogen andre opgaver eller noget ekstra hjælp? Held og Lykke med det hele!
Mvh pigen der selv har det svært og prøver at hjælpe så godt hun kan

  • Pigen der har det svært, Pige, 12 år

Hej
Jeg har selv meget svœrt med skolen osv, og det virker af og til os bare som om alt er umugligt. Vis du begynder med de små ting som, pluse, minus, gange og divider, du kan gå ind på skoledu og øve på det du skal lœrre og i dansk kan du prøve at lœse de nemme bøger med større text, det var såren jeg kom frem, HUSK, bare fordi din bror er god nehøver du ik vœre lige så god, du kan self os snakke med nogle om det men jeg ved selv at det kan vœre svœrt at snakke med andre om det, jeg håbefr du ku bruge mit svar!❤️

  • Hjælper piger🥰, Pige, 13 år

det er ikke altid let med sådan noget og jeg kender det godt. det er helt normalt. jeg tror ikke at det vigtigste er hvor god man er i skolen fordi som dine forældre nok ved kæmper du så hårdt du kan. men husk på at du er bare god til noget andet, det kan måske være hvis du måske kunne prøve at snakke med din lærer om det hvis du har en god lærer så i sammen kan finde en måde du kan få lettere ved det, måske kunne det være at du kunne få noget ekstra undervisning af en enten privat lærer der kunne undervise dig som en ekstra støtte, det har jeg selv haft og det hjalp rigtig meget. eller kunne du måske prøve at sige at måske hver dag, laver du måske bare en halv times matematik, eller en halv times dansk eller hvad det nu er du har brug for, det kan virkelig styrke en meget, så kunne du måske bare starte med nogen lette øvelser, og så kunne du hver dag prøve at lave det lidt sværere. det skal selvfølgelig ikke være for svært for så mister man lysten syntes jeg selv, men sådan så du selvfølgelig lære noget samtidig. du kunne måske også prøve at flette noget undervisning ind hvis du feks går en tur, kan du måske gå på kirkegården feks. og lave nogen matematik stykker ved feks regne ud hvor gamle folk er blevet og sådan noget. så hvis du samtidig gør undervisningen sjov og lærerig. det er mine råd til dig, ellers kunne du prøve at snakke med din forældre eller storebror eller venner om det, måske kan de faktisk godt hjælpe dig bedre hvis du fortæller dem om det. måske kan det være at din storebror kan give nogen gode råd? ellers syntes jeg bare at du skal prøve dig lidt frem og se hvad der fungerer for dig og husk også at lave noget af det du er god til fordi at du er helt fantastisk bare til noget andet, så prøv at lave mere af det. held og lykke med det hele, og hav det godt.

  • aner ikke hvad jeg skrive her haha, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat