Brev

crush på min far

min bedste vendinde har et kæmpe crush på min far

og hun spørger altid om hun ikke kan komme hjem til mig,

men det er KUN når jeg er hjemme hos min far.

( Mine forældre er skilt )

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

sådan nogen venner skal man ikke ha måske betyder hun meget for dig men du skal tænke på dig selv og lytte til dig selv pls stop med at være venner med hende.

  • anonym, Pige, 13 år

Kære pige på 13 år,

Tak fordi du har valgt at dele din bekymring med os.

Det er naturligt at have venner, man kan lide og beundre, men det er vigtigt at huske på grænser og respekt i venskaber. Det er også forståeligt, at det kan være ubehageligt og forvirrende for dig, at din bedste veninde har et crush på din far.

Det kan være en god idé at tale med din veninde om dine bekymringer og fortælle hende, hvordan det gør dig følelsesmæssigt. Det er vigtigt at være ærlig og respektfuld i din kommunikation og lade hende vide, at du har brug for, at hun respekterer dine grænser.

Du kan også tale med din far om situationen og høre hans synspunkter. Det kan hjælpe dig med at få et bedre billede af situationen og finde en måde at håndtere det på.

Husk, at du har ret til at føle dig tryg og respekteret i dine venskaber, og hvis du føler dig ubehagelig eller overtrådt, skal du ikke tøve med at sætte grænser eller søge hjælp fra en voksen, du stoler på.

Vi håber, at du finder en måde at håndtere situationen på, og husk, at du altid kan kontakte Børnetelefonen, når du har brug for støtte eller hjælp.

De bedste hilsner,

Den Venlige Sjæl

  • Den Venlige Sjæl, Dreng, 16 år

Sig til din veninde at det er alt for mærkeligt, og lad hende aldrig se din far igen, det ka være hårdt hvis hun er en god veninde, men hey, din far, det er bare for ulækkert, og du må ikk fortælle det til din far for noget i verden.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat