Brev

CHOK!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror, det bedste ville være, hvis I kunne glemme det fuldstændigt. Glem, at I nogensinde har set de der ting. Ens sexliv og sexuelle præferencer er noget af det mest private overhovedet. Sådan har jeg det i hvert fald, det vedkommer kun mig – og min kæreste, selvfølgelig. Jeres forældre har det sikkert på samme måde. Jeres forældre har sex, fordi, de elsker hinanden og det betyder jo ikke, at de holder mindre af jer☺️

  • Anonym, Pige, 20 år

Det er intet er være bange for.

Jeres forældre, lyder bare til at de er glade for hindanden 😉

Hvis det virkelig tynger dig, så spørg dine forældre, men stol på mig der er intet galt

  • Sch, Dreng, 15 år

Kan godt forstå I blev bange men det behøver I altså ikke og jeg synes ikke I skal gøre mere ved det. Jeg har set de her film med 50 Shades og de handler netop om sådan nogen særlige ting voksne kan bruge under sex. Den store lommelygte du nævner er sikkert en vibrator som kan være dejlig for pigen/kvinden. Pisken er til små rap i numsen hvad nogen godt kan lide. Håndjernene er bare til at det måske kan være rart og sjovt at være spændt fast mens den anden så gør rigtig dejlige ting ved ens krop. Så det er altså bare nogen private ting jeres forældre bruger i deres sexliv og det behøver I ikke gøre noget ved, forsøg bare at glemme det. Det er noget privat for dem og det gider de sikkert ikke snakke om.

  • anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat