Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bror flytter😥

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14,
Altså det er VIRKELIG ærgerligt,det kan jeg 100% forstå, men tænk også at der er MANGE, som flytter hjemmefra, som 18 årig og nogle gør det enda tidligere. Men du kan jo besøg ham når du vil fx 4-5 timer hver dag og du må jo også sove ved ham. Tænker det nok skal gå tænk også lidt mere positivt fx det kan være du kan bruge hans værelse til noget, hvis du må. Du kan jo besøge ham så meget du vil, så tænker jeg ikke at det er det helt store problem?
Håber så meget, at jeg kunne hjælpe(bare lidt?)
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Jeg har selv en søster som er flyttet hjemmefra her fornyelig. Jeg kan virkelig godt sætte mig ind i hvad du mener. Det er enormt underligt at man går for at se dem hele tiden til ikke så ofte mere. Men du kan som du siger altid besøge ham og han kan besøge dig. Du skal nok klarer den søde

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er rigtig hårdt for begge parter, når man er så tætte, og den ene flytter. Jeg flyttede da jeg var 17 år, direkte ind med min kæreste, som i dag er min mand.

Det var et kæmpe spring, og selvom det var skønt, at have sit eget sted, savnede min søster og jeg hinanden ufatteligt meget. Vi er meget tætte, så jeg ved hvordan du har det.

Du kan ikke rigtig gøre noget, andet end at vænne dig til det, og se muligheder i, at han ikke bor der mere.

Grunden til det svært, er fordi det en tryghed som forsvinder. Men du kan altid besøge ham, men som tiden går, vil i begge få nye behov, og du vil have lettere med det.

Efter jeg flyttede hjemme fra, fik min søster en kæreste. Hun var ellers typen der ikke gad sådan noget. Men ja, det skete altså, og gjorde det hele lettere. Min pointe er at du vil finde ting at fylde tomrummet med.

Held og lykke søde, det skal nok gå 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan har du det i din familie?

hvordan har du det med din familie?

Føler du dig udenfor? Kommer du tit op at skændes med dine forældre? Er det svært med dine søskende?

Klik dig videre her og få gode råd til, hvordan du kan få det bedre i familien.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat