Brev

Bror flytter😥

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14,
Altså det er VIRKELIG ærgerligt,det kan jeg 100% forstå, men tænk også at der er MANGE, som flytter hjemmefra, som 18 årig og nogle gør det enda tidligere. Men du kan jo besøg ham når du vil fx 4-5 timer hver dag og du må jo også sove ved ham. Tænker det nok skal gå tænk også lidt mere positivt fx det kan være du kan bruge hans værelse til noget, hvis du må. Du kan jo besøge ham så meget du vil, så tænker jeg ikke at det er det helt store problem?
Håber så meget, at jeg kunne hjælpe(bare lidt?)
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Jeg har selv en søster som er flyttet hjemmefra her fornyelig. Jeg kan virkelig godt sætte mig ind i hvad du mener. Det er enormt underligt at man går for at se dem hele tiden til ikke så ofte mere. Men du kan som du siger altid besøge ham og han kan besøge dig. Du skal nok klarer den søde

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er rigtig hårdt for begge parter, når man er så tætte, og den ene flytter. Jeg flyttede da jeg var 17 år, direkte ind med min kæreste, som i dag er min mand.

Det var et kæmpe spring, og selvom det var skønt, at have sit eget sted, savnede min søster og jeg hinanden ufatteligt meget. Vi er meget tætte, så jeg ved hvordan du har det.

Du kan ikke rigtig gøre noget, andet end at vænne dig til det, og se muligheder i, at han ikke bor der mere.

Grunden til det svært, er fordi det en tryghed som forsvinder. Men du kan altid besøge ham, men som tiden går, vil i begge få nye behov, og du vil have lettere med det.

Efter jeg flyttede hjemme fra, fik min søster en kæreste. Hun var ellers typen der ikke gad sådan noget. Men ja, det skete altså, og gjorde det hele lettere. Min pointe er at du vil finde ting at fylde tomrummet med.

Held og lykke søde, det skal nok gå 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat