Brev

Bonussøster irreterende

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg syndes du skal snakke med din far/mor og sige hvordan du har det med hende og hvad de gør mod dig og selv om hun så spiller uskyldig syndes jeg stadig du skal snakke med nogle så du kan komme ud med dine følelser

  • Anonym, Pige, 13 år

Heyyy!

Årh, mand hvor nederen! ;(
Du skal du overhovedet ikke finde dig i, bonussøster eller ej, mobning er mobning, færdig!
Hvis ikke du har snakket med dine forældre om det, så gør det, for de må kunne finde en løsning indbyrdes. Hvis din bonussøster kommer afsted med at gøre det her mod dig, bliver hun bare ved med det, hun bliver nødt til at få konsekvenser.

Ellers, hvis ikke du har prøvet, så sig fra overfor hende. Det hun gør er så lavt, og bare ikke i orden, og så må man sgu godt blive gal, og fortælle hende, at man ikke gider hendes pis mere. :/

Seriøst, hvis hun opfører sig sådan, skal hendes forældre også vide det. Det går ikke at de futter rundt i uvidenhed, hvis deres datter i virkeligheden opfører sig som en røv med ører – undskyld sproget. 😛

Jeg håber virkeligt at du får løst dette her, og kan bruge mine råd. 🙂

  • Mædl-hæd 🤘🏻, Pige, 14 år

Kunne hun være jaloux på dig måske? Eller selv have problemer med at acceptere “den nye familie” i er ved at blive? Synes du skal tage en snak med hende om det, sig “ja jeg ved godt du ikke kan lide mig og jeg ikke kan lide dig men vi er nødt til at finde en måde at få det her til at lykkedes.”

  • Kdkdk, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat