Brev

Bedste venindes forældre tror vi er sammen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Da jeg læste det her, grinte jeg også en smule. Da det er en smule komisk at de tror, i to er kærester.
Men jeg kan sagtens også forstå det irriterende at hendes forældre, tror i er sammen. Selvom i har prøvet at sige, du er er hetero.
Er selv biseksuel, og hvis min mor samt brødre troede at jeg var sammen med en af mine veninder. Fordi jeg også er til piger, det vil blive røv irriterende.

Jeg ved ikke rigtigt hvad man ellers kan gøre, for at overbevise i ikke er sammen. Udover sæt jer ned, og tag en lang snak om det.
Men for din veninde er det nok vigtigt at få sagt, at hvis hun havde en kæreste. Vil hun nok komme og sige der, når hun er klar til det. Samt for dig er det vigtigt at få understreget, at du er hetero og ikke homoseksuel.

Det her er hvad jeg tænker, og hvad jeg selv vil gøre hvis jeg stod i denne situation. Men nu ved jeg jo ikke, hvordan hendes forældre er samt hende og dig. Og hvordan forholdet mellem hendes forældre og hende, samt dit forhold til dem.
Ved ikke hvor meget af det her er en hjælp, men det i hvert fald et råd i kan prøve
Held og lykke 😊
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Hahahaha så vi taler om folk fra den generation, I see. Man må jo forstå at den gang så troede de fleste at hvis man var gay så forelskede man sig i alle dem med det samme køn sådan er det jo ikke. Ligsom folk der er hetro ikke forelsker sig i alle af det modsatte køn. Jeg kan ikke se en anden løsning end at i tager en lang snak med hendes forældre hvor i virkelig forklarer at i IKKE er et par, og at hun synes at det er meget irriterende at de går rundt og tror det. Sæt en streg under det. Men det er nu meget cute at de tror det;)

  • Hehe har prøvet det samme, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

sådan taler du med en voksen om det der er svært

Det kan være svært at vide, hvordan man skal starte snakken?

Måske du bekymrer dig om, at de bliver sure? Det kan være du er bange, eller føler du dig misforstået?

Vi har her samlet nogle gode råd til, hvordan du kan tale med en voksen.

Du kan få en Bisidder fra BørneTelefonen

Hvis du skal til møde i kommunen eller i Familieretshuset, kan en voksen fra BørneTelefonen gå med dig. Det er helt gratis at få en bisidder.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat